Abiturientėms dovanotos grožio pamokos artėjančio šimtadienio proga

2023 02 13

Vasario 10 d. Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro sektoriniame Grožio paslaugų centre rinkosi abiturientės iš skirtingų Kaune veikiančių švietimo įstaigų su tikslu – išmokti savarankiškai pasipuošti šimtadienio šventei. Šiame nemokamame renginyje galėjo sudalyvauti kiekviena mergina, kuri nori įgyti makiažo ir šukuosenos formavimo žinių, artėjant ypatingai mokyklos šventei.

Makiažo paslapčių mokė Karaliaus Mindaugo PMC vizažo profesijos mokytoja Daiva Lukauskaitė, o kaip susikurti nuostabias garbanas patarė kirpimo profesijos mokytoja Inga Pravalauskienė. Merginos džiaugėsi, kad šios praktinės pamokos pravers ne tik ruošiantis šimtadieniui, bet ir kitoms šventėms. Renginio dalyvės gavo naudingų patarimų, kaip taisyklingai naudoti makiažo priemones, atsirinkti tinkančias spalvas ir harmoningai jas derinti, paslėpti veido odos trūkumus ir išryškinti gražiausius bruožus. Susipažinusios su garbanų formavimo prietaisais, merginos išmoko paprastai ir saugiai suformuoti garbanas. Pasirodo, garbanų įvairovė yra stulbinanti – nuo pačių smulkiausių iki stambiausių. Jos suteikia tiek romantišką, tiek nerūpestingą įvaizdį ir leidžia gražiai atrodyti bet kuriame vakarėlyje.

Karaliaus Mindaugo PMC sektoriniame Grožio paslaugų centre vykęs renginys tapo puikia proga abiturientėms ne tik išmokti grožio paslapčių, bet ir praktiškai susipažinti su kirpėjo bei vizažisto profesijomis. Jos supažindintos ir su šiame Grožio paslaugų centre teikiamomis kirpimo, kosmetinėmis, masažo, manikiūro ir pedikiūro, SPA paslaugomis, kurias teikia Karaliaus Mindaugo PMC praktiką atliekantys mokiniai su meistrų priežiūra.

Dalintis su draugais: